REŠITE SE PROBLEMA SA SINUSIMA


REŠITE SE PROBLEMA SA SINUSIMA
sinusi
Navešćemo par primera sa kakvim se susrećemo gotovo svakodnevno.

Dođe čovek kod nas i kaže kako ima probleme sa sinusima, konstantno mu curi nos, boli ga glava, ima probleme sa očima svaka promena spoljne temperature krenu suze i tako se muči godinama, pa kaže:

“Kapi stavljam godinama, ali ništa ne pomaže. Pijem neke lekove što mi doktorka prepisala, al od njih mi se samo spava.”

Kada nam se obrate i kada im objasnimo da posledično lečenje nema veze sa izlečenjem, već da se uvek mora uzrok otklanjati.

Svi oni koji krenu u program koji im preporučimo već posle par dana dođu sa komentarima:

”Odakle mi više curi ovolika sluz iz nosa, nikada da stane? Koliko će ovo još da traje? Ni sanjao nisam da se ovo ovo u meni nalazi.”

Ono što se pokazalo u praksi jeste činjenica da svi oni koji hronično imaju probleme sa sinusima, posle izvesnog vremena imaju i probleme sa vidom i sluhom, nastupa zaboravnost, počinju glavobolje. A jako mali broj ljudi i pomisli da je sve to posledica sluzi u predelu glave.


Čovek u predelu sinusa može da ima do tri čaše sluzi. Možete da zamislite šta se sve tu može razviti na temperaturi ljudskog tela. Koji patogeni procesi i organizmi mogu da bujaju.

Isključivo svojim radom prateći rusku prirodnu medicinu uspeli smo da dođemo do odličnih rešenja za probleme sa sinusima.

Problem zapadne medicine jeste taj što generalizuje sve ljude, a svaki čovek je poseban i svaki zahteva drugačiji pristup. I generalno svaki čovek sam sebi najviše može pomoći.

 

email adresa: naturalnicentarnovi@gmail.com

telefon: 062 265970  

Vaš cilj je dobro zdravlje!