ŠTA JE TO ALERGIJA?


alergeni

 

Šta je alergija?

Alergija je povećana osetljivost tela prema bilo kojoj supstanci. Ova supstanca može biti bilo koji hemijski sastojak, proizvod, vuna, prašina, polen, mikrob…

Danas je definitivno utvrđeno da alergeni mogu biti formirani i unutar tela.

Poslednjih decenija došlo je do značajnog povećanja alergijskih reakcija kod ljudi.

Postoje različite teorije koje objašnjavaju ovaj fenomen:

Teorija uticaja higijene - ova teorija tvrdi da pravila higijenskog ponašanja lišavaju telo kontakta sa mnogim antigenima, a to uzrokuje slab imuni sistem, posebno kod dece.

Povećana potrošnja hemijskih sredstava koja stvara preduslov za razvoj alergijskih reakcija ometajući funkcju nervnog i endokrinog sistema.

U periodu povećanog uticaja ambrozije kod nas svakodnevno dolaze ljudi sa različitim alergijskim simptomima kao što su :

  • Kašalj, gušenje, gubitak vazduha, samim tim i otežano kretanje.
  • Kijavica, curenje nosa zamućen vid, svrab.
  • Krvarenje desni u ovom periodu je izraženo.
  • Kožni manifesti raznih oblika od dermatita, ecema, osipa, ispucale kože.

Sve gore navedeno je posledica pada imuniteta i nemogućnost samog organizma da na prirodan način eliminiše ono što mu stvara probleme sa kojima čovek ne može da se nosi.

Sada već sa sigurnošću možemo reći da  su se izdvojili ruski prirodni preparati koji u roku 24 časa umanjuju alergijske simptome za gotovo 60%, a u roku od 4 - 7 dana potpuno eliminišu sve alergijske reakcije.

Isto tako postoje prirodni čistači ( eliminatori ) alergena iz organizma i mogu se koristiti mesec dana pred period kada uobičajeno imate alergijske reakcije i tih reakcija više neće biti.

 PROVERENO NA STOTINE KUPACA!!!

 

telefon: 062 265970  

Vaš cilj je dobro zdravlje! Podelite sa prijateljima!