Božanska frekvencija duhovne muzike


U današnje vreme ima jako puno anksioznosti, strahova i depresije. 

Izloženi smo svakodnevnom stresu sa svih strana. Prenosna nervoza sa jednih na druge, samo se lepi, sve upijamo i nosimo sa sobom.

Otuđenost od prirode, od prirodnih mirisa, zvukova, ukusa.

Kako ustanomo iz kreveta, hvatamo se za telefon, kao davljenik za slamku. Da ne daj Bože, nešto, ne propustimo da se dogodilo u svetu, a da mi ne saznamo na vreme.

Odmah se hvatamo priče i samo pričamo. Pričanjem se gubi energija, koje mi nemamo neograničeno. Non - stop se priča, u živo ili preko telefona.

Zamislite energiju kako naduvanu gumu nakolima, pričanjem se ta guma izduvava. Kada puno pričate ostanete da se kotrljate na felnama. Anksioznost je izduvana energija i prenadraženost visokim frekevncijama.

Muzika, koja nam se nudi, trešti na frekvencijama koje nikako ne odgovaraju čovekovom biću i unutrašnjem miru.

Vi imate komercijalnu muziku koja je tako podešena, a nju nisu stvarali laici već profesionalci, nakon opširnih istraživanja, kako vibracije deluju na ćelije i samim tim na čoveka, dakle pomoću muzike se upravlja ljudskim osećanjima. 

BOŽANSKA FREKVENCIJA SE NALAZI U DUHOVNOJ MUZICI. Duhovna muzika čoveka vraća sebi, prirodi, ne tera ga na akciju već na smirivanje. 

Komercijalna muzika, kojoj smo izloženi, tera čoveka na konstantan pokret, konstantna razdražljivost.

Jeste primetili da svugde, baš svugde u kafićima, tržnim centrima, mega marketima itd, itd, non stop trešti neka agresivna muzika. Nigde nema duhovne muzike, da se čovek opusti, nema tišine, samo buka.

Pa kako onda da čovekovo telo bude smireno. 

Dakle slušajte malo više duhovnu muziku. Isključite visoke frekvencije koje vas razdražuju. Slušajte pojanje, zažmurite i samo slušajte. Ta muzika nema agresiju, ne tera vas na skakanje, na pokret, već na mir i spokojstvo.

Isključite radio, tv, uključite ono što vi želite, a ne što vam se konstatntno servira.

Probajte samo deset dana da se isljučite iz halabuke koja se nameće, videćete i osetiti potpuno drugi ritam vašeg organizma.

REŠITE SE HEMOROIDA I ANALNIH FISURA

Važno: Sve informacije na web stranici NaturalniCentar su samo za INFORMACIJE ne zamenjuju savete, dijagnozu ili profesionalnu medicinsku pomoć. Ako imate zdravstvenih problema, odmah se obratite svom lekaru.

Sviđa vam se? Podelite sa prijateljima!

Zapratite naš fb       

Zapratite naš youtube