5 NAČINA DA POTPUNO OČISTITE NEGATIVNU ENERGIJU IZ SEBE


Jeste li ikada poželeli da samo očistite svoj život od sve negativne energije i počnete od nule?

Pa možete i to. Upravo sada imate priliku očistitii negativnu energiju iz tela i svoje kuće sa nekoliko jednostavnih stvari. U stvari, lično koristim ove savete, koje ću podeliti sa vama svakodnevno ili nedeljno, zavisi od toga kako se osećate.

Tokom godina sam naučila mnogo o sebi. Zapravo sam u potpunosti promenila svoj život. Zaista sam saznala  šta me definiše i ko sam. Jedna od glavnih karakteristika je to što radim sa ljudima i upijam njihovu energiju. Ova osetljivost omogućava mi da budem vrlo intuitivna, saosećajna i da razumem druge osobe. Istovremeno, ako se ne zaštitim, mogu da apsorbujem tuđu energiju - pozitivnu i negativnu.


Bez zaštite, negativnost vas može zaokupiti sa svih strana i oduzeti vam sreću. Niko nije siguran. To može biti uzrok depresije, anksioznosti i mnogih drugih psihičkih i fizičkih bolesti. Negativna energija se hrani na isti način kao i pozitivna energija.

Dozvolite mi da podelim sa vama 5 stvari koje lično radim, smatrala sam ih izuzetno efikasnim. Neke od njih koristim već godinama kao deo svog pozitivnog načina života.

5 načina da potpuno očistite svoju negativnu energiju:

  • Svež vazduh i sunce

Čist vaazduh i sunčeva svetlost imaju veliku sposobnost čišćenja. Kad vam vetar duva po kosi i kada vam topli zraci sunca sijaju u lice, osećate se kao da ste se ponovo rodili.

Dakle, ako vremenske prilike dozvole, otvorite prozore ili prošetajte ulicom. Kada udišete, osetite sveži vazduh koji ulazi u pluća, zatim izdahnite negativnu energiju i ponovite. Bitno je da razmišljate o tome. 

ZA VIŠE INFORMACIJA KLIKNITE NA SLIKU

LUNARI

  • Kađenje prostora i predmeta

Kađenje je nasleđe još iz vremena naših predaka. Da biste očistili prostor ili određene predmete, jednostavno palite tamjan, postavite predmet koji želite očistiti ili vašu kuću, radni prostor...  I lagano mahnete. Ako ste kod kuće, otvorite prozore kako biste ispuštali negativnu energiju dok se čisti.

  • So

Svetiljke sa slanim kamenom - lepota i spokojstvo svetiljke omogućavaju ljudima da se fokusiraju na pozitivne energije koje im omogućavaju da mentalno i fizički ozdrave. Takođe se veruje da himalajske solne lampe ispuštaju negativne jone.

So oko vašeg doma. Poznato je da morska so, postavljena oko granica vaših prozora, vrata i kuće, odvodi dolaznu negativnu energiju i čisti.

  • Kupka opuštanja

Ovo mi je najdraže!  Svima nam treba više opuštanja u životu, zar ne?

Nakon toga osećam se čisto, fokusirano i osveženo. Ako primenjujete uveče, onda će to biti dobro za lep noćni san.

Očistite negativnu energiju opuštajućom kupkom:

Dodajte toplu vodu- što je moguće toplije, onoliko koliko Vam prija.


500 grama sode bikarbone, nekoliko kapi ulja lavande, 500 grama morske soli.

Sve u svemu, ovo je sjajan detoks za vašu energiju i telo. Ako je napravite dovoljno vruću, tako da možete mirno ležati  u njoj najmanje 20 minuta (ja to obično radim 40 minuta), ona izvlači toksine iz tela na površinu kože dok se voda hladi. Ova voda je veoma alkalna (što je veoma korisno) iz sode bikarbone i remineralizovane morske soli.


Važno je nakon kupke obrisati kožu i brzo se istuširati, kao i oprati kosu. Tako ste sigurni da se toksini potpuno isperu i ne apsorbuju u kožu ponovo.

Uopšte, bez obzira jeste li upijali negativnu energiju ili ne, ova kupka savršeno čisti i neguje vašu energiju i telo. Isprobajte i već sutra ćete se osećati toliko osveženo da ćete želeti da to postane navika.

ZA VIŠE INFORMACIJA KLIKNITE NA SLIKU

LUNARI

  • Sveta voda

Bez obzira jeste li religiozni ili ne, sveta voda je blagoslovljena, sveta voda rasteruje  negativnu energiju. To su vekovima primećivali sveci i mudraci. U stvari, njegova upotreba potiče iz 15. veka.

To baš pomaže jer je voda univerzalna  za čišćenje. Otapa hemijska jedinjenja, fizičke i energetske otrove. Sveta voda je cenjena zbog svojstava blagoslova i isceljenja.

Da biste dobili svetu vodu, možete posetiti crkvu.

Možete je isami napraviti ako niste u prilici da odete u crkvu. Pod uslovom da verujete u to da je možete napraviti. 

Kako?

Postoji nekoliko načina. Prvo, možete uzeti malo čiste vode i staviti je u posudu. Tada je ostavite na suncu nekoliko sati. Vodu možete napuniti svetim listovima bosiljka, cvetnim esencijama ili esencijalnim uljima. Ako verujete u snagu molitve, možete držati ruke iznad vode i moliti se za nju. Moliti  se za njenu zaštitu i izlečenje nad vama i svima sa kojima dođe u kontakt.

Jednom kada je vaša Sveta voda spremna, stavite je u bočicu sa sprejom i pospite po sebi i oko kuće. Gde god intuitivno osetite da vam treba pročišćavanje energije. Neki roditelji čak i prskaju svetu vodu po svojoj deci i oko njih pre odlaska u krevet.

 Ovih pet saveta su idealni i vrlo efikasni  u čišćenju negativne energije, međutim, najbolje je pokušati se  svakodnevno  zaštititi. Ako se molite, možete dodati ovu dodatnu zaštitu.

ZA VIŠE INFORMACIJA KLIKNITE NA SLIKU

LUNARI