8 SIGNALA DA STE POGOĐENI NEGATIVNOM ENERGIJOM


Vrlo je verovatno da na vas utiče negativna energija u koliko primećujete da već duži period ne možete doživeti osećaj zadovoljstva i radosti. Čini vam se da je sve normalno u životu, al vi se i pored svega ne osećate zadovoljno. Stalno se osećate nekako jadno i nikako da dokučite razlog zašto je to tako. Deluje vam poznato? U koliko jete pročitajte tekst do kraja!

Postoje različiti načini na koje negativna energija može ući u naš život. Ako provodite previše vremena sa ljudima koji su negativni, destruktivni, nakon vremena provedenog u društvu takvih osoba ćete i te kako osetiti njihovu negativnu energiju na sebi.

Ne očajavajte zbog toga, jer se ovakvo se stanje može ispraviti. Ako posvetite, sebi, malo vremena i pokušate analizirati svoj život, vreoma precizno možete otkriti razloge pojave negativne energije, kod vas i spasiti se od njene negativnosti koja vas progoni.

8 SIGNALA DA STE POGOĐENI NEGATIVNOM ENERGIJOM

 UKLONITE ALERGENE IZ ORGANIZMA UZ POMOĆ ✨✨HITOZANA✨


1. Imate poteškoća sa spavanjem
Neće vam biti lako da zaspite ako vam se stalno, motaju, negativne misli i strepnje. Kad god zatvorite oči, doživljavate stres zbog raznih briga, koje samo vrtite u svojim razmišljanjima. I što više vremena provodite razmišljajući o tim problemima, to će oni više uticati na vas.

2. Previše ste emotivni
Skloni ste da se prepuštate emocijama i suviše često. Emocije vas obore i izgubite se u njihovom naletu, bilo da su emocije, besa, straha, ljutnje, sažaljenja,... Nakon takvih emotivnih padova veoma je teško da se smirite.

Ali vreme je da pokušate kontrolisati svoje emocije, a ne da dozvolite da one kontrolišu vas. Borite se protiv ove negativnosti!


3. Retko izlazite iz zone lične udobnosti.
Strah od kritika i tuđeg pesimizma su vas naveli da se izolujete u neki svoj svet. Retko izlazite i komunicirate sa drugima. Od zatvaranja u sebe je bolje da shvatite kako takvim načinom života ništa nećete niti uraditi, a ni promeniti. 

Izađite iz svoje izolacije. Budite otvoreniji i sve loše što se nakupilo u obliku negativne energije postepeno će krenuti da se povlači.
Kako-zastititi-svoju-energiju-i-ne-dozvoliti-drugima-da-je-iscrpe

4. Ništa vam više ne smeta
Imate samo sećanja na prošlost kada ste voleli određeno zanimanje ili način života i uživali u tome. Živite od uspomena jer vas sadašnjost ne zadovoljava.

Ovo je veoma loše stanje koje vas može odvesti u depresiju. Budite jaki i borite se protiv toga. Ako osetite potrebu da razgovarate s nekim o vašoj situaciji i osećanjima, bolje je da to što pre i uradite. Jer loše stanje osećanja vas vodi u anksioznost.

5. U stalnom ste stanju anksioznosti
Ne možete naći trenutak odmora. Retko se dogodi da se osjećate smireno i da vam ništa ne smeta. Anksiozne misli potpuno su vam se smestile u glavu i ne daju vam mira.

Vi ste sami u ovoj beskrajnoj borbi sa brigama, i nikako ih ne možete savladati.

6. Opsednuti ste svojim manama
Opsednuti ste svojim manama i svu pažnju usmeravate na njih. Najčešće prestrogo procenjujete.

Morate priznati da svi imaju mane, a grešiti je prirodno. Niko nije savršen.


7. Drugi vam govore šta treba da radite.
Samo vi sami možete odlučiti šta je najbolje za vas i šta trebate učiniti. Niko vas ne poznaje bolje od samog sebe. Ako nekako verujete da ćete sreću pronaći radeći kako vam drugi kažu, budite sigurni da ćete pogešiti.

8. Sve vreme ste iscrpljeni.
Anksioznost i stres vas iscrpljuju. Retko se osjećate energično i poletno. Negativno razmišljanje utiče na vaše zdravlje.

Ako se želite početi boriti protiv negativnog, prvo se morate opustiti. Imate sve vreme na svetu. Pokušajte shvatiti svoje emocije i dajte sebi vremena da razmislite šta vas može učiniti sretnima. To vam je ključ u otvaranju novih vrata u borbi sa negativnošću!

Važno: Sve informacije na web stranici www.naturalnicentar.rs su informativnog karaktera i ne zamenjuju savetovanje, dijagnozu ili profesionalnu medicinsku pomoć. Ako imate zdravstvenih problema, odmah se obratite svom lekaru.

Dopalo vam se?  Podelite sa prijateljima!