Čovek je stvoren od elemenata koji se nalaze u Zemlji i samo Zemlja može da ih nadoknadi, kroz hranu i vodu


Ljudsko telo je sačinjeno od prirodnih elemenata Zemlje, u određenom reciprocitetu.

Svaki elemnat se nalazi smišljeno u određenoj količini u potrebnoj proporciji sa drugim elemntima, da bi čovečiji organizam normalno funkcionisao. Određeni elemnti služe za određene potrebe samog mehanizma.

Na osnovu naših dnevnih aktivnosti dolazi do potrošnje elemenata i mi ih putem ishrane, udisanjem, preko kože, energetskim napajanjem (kada ovo kažem mislim na interakcije sa drugim živim bićima i organizmima, ne mislim na interakciju sa predmetima, uređajima) nadopunjujemo. 

PROČITAJTE JOŠ: GLADOVANJE SE SMATRA OPERACIJOM BEZ NOŽA, A PRIRODA DELUJE KAO HIRURG

Hrana koja je manje obrađena industrijskim tretmanima u sebi sadrži više ovih potrebnih elemenata od one koja se tretira raznim postupcima i što je još gore aditivima kako bi se postigao "bolji" ukus, to za cilj ima bolju prodaju određenih proizvoda, što je cilj svakog proizvođača i distributera.

U koliko želimo da funkcionišemo dugo i bez problema, potrebno je da što manje unosimo industrijskih proizvoda kako oralno tako i kozmetički preko kože.

Potrebno je da imamo fizičko opterećenje kako bi naše srce stvaralo dovoljno jaku frekvenciju za svaki organ, kako ne bi došlo do pada sistema. 

Potrebno je da se duhovno izgrađujemo, a to je u savremenom načinu života, malo u ponudi, jer to ništa ne košta i ne može da se naplati.

Nama je u ponudi samo ono što je naplativo. Svaki pojedinac treba da se zapita zašto je duhovna strana potisnuta za razliku od fizičkog tela, izgleda. 

Ne dozvolite nekom drugom da bude "pametniji" od Vas samih.

Oslušnite svoju dušu šta je to što bi ona suštinski želela.

Šta je to lična želja, a šta nametnuta obaveza kojoj se svesno, a više nesvesno povinujete. 

Kupi, zaduži pa posle vraćaj i plaćaj, budi u strahu, večitom strahu od nemanja, pa onda radi, radi. Nema odmora. I kako da se onda radi na duhovnom prosvećenju?

ČAJ PROTIV VIŠKA MOKRAĆNE KISELINE - GIHTAVažno: Sve informacije na web stranici NaturalniCentar su samo za INFORMACIJE ne zamenjuju savete, dijagnozu ili profesionalnu medicinsku pomoć. Ako imate zdravstvenih problema, odmah se obratite svom lekaru.

Sviđa vam se? Podelite sa prijateljima!