Kako to energija utiče na čoveka? Kako se u opšte stvara u nama? Kako možemo da menjamo tok energije?


Mi kao ljudska bića imamo u svojoj glavi konstantno neke želje. Kada razmišljamo o njima, proizvodimo određenu energiju.

To su možda najjednostavnije želje određene našim svakodnevnim potrebama - želja za jelom, spavanjem, slušanjem dobre muzike i slično.

Kada uspemo da ostvarimo takvu vrstu želja, energija koju proizvodimo za njihovo ostvarenje je mala i ne uvodi nas u bilo kakvu energetsku neravnotežu i kao takva ne ometa ni nas lično, a ni ljude u našoj okolini.

KAKO SE REŠITI VIRUSNIH BRADAVICA?


A onda imamo i drugu vrstu želja, koje su obično snažnije i dugoročnije, na primer želja da se zaradi više novca, uspeh u karijeri, uspjeh na poslu, želja za kupovinom kola, želja da se zaposlimo na neko određeno mesto, želja za pronalaženjem partnera i tako dalje, mogu da nabrajam u nedogled. Na kraju krajeva to može biti i želja za pićem ili pušenjem, koje kasnije prerastaju u stalnu potrebu.

Svaki čovek konstantno usmerava svoje misli ka svojoj želji. Ako se ne ostvari željeno i čovek ne bude zadovoljan, mogu se javiti strahovi koji su pratnja za neispunjene želje. I tada se dešava sledeće: stalno razmišljate o toj, neostvarenoj želji, a pareleno, razmišljajući, proizvodite određenu energiju. Negujete tu  želju svojom energijom, a što je duži period ne uspevate ostvariti dolazi do jače vezanosti za nju. 

Šta se u ovom slučaju događa na energetskom polju?

Čovek sam u svom polju stvara energiju, čija snaga zavisi od toga koliko je jaka želja osobe i koliko često svoje misli ka toj želji usmerava.

Taj energetski naboj počinje da se pretvara u nezavisnu strukturu unutar našeg fizičkog tela i počinje da troši našu vitalnu energiju, potrebnu za svakodnevnu funkciju organizma.

A paralelno što god i dalje više razmišljate o toj neostvarenoj želji dajete joj još više energije i ona postaje sve jača i jača.

Parazitizirajući u vama ona raste, a ponekad se može pretvoriti u čudovište koje će trošiti ogromnu količinu vaše, vitalne, energije. Njeni apetiti će i dalje rasti i rasti, i tada, čak i ako ne želite da razmišljate o svojoj želji, koja je već postala toliko teška i svesno nepoželjna, vi ne možete da prestanete da razmišljate o toj želji jer ona sada kao nezavisno energetsko polje živi kao parazit u vašem organizmu.

Za alkoholičare i ovisnike o drogama događa se sledeće: osoba stvara energetsku suštinu svoje želje, koja dobija sve veću i veću snagu. Oni postaju sve više i više uvučeni u svoju naviku, sa svojim niskofrekventnim vibracijama.

Energetske vrtloge mogu stvoriti ne samo želje. U načelu svako osećanje koje postoji u čoveku, na primer, jaka ljutnja, konfliktna situacija, snažno neprijateljstvo, neka vrsta opsesivne teskobe, nervoze itd. - sve što progoni jedan ili drugi segment života - sve to stvara takve energetske strukture na ljudskom polju koje počinju živeti nezavisnim životom.

Svi su prošli kroz ovo i svi se mogu setiti bar jednog takvog iskustva: pokušavate zaboraviti na neke uvrede ili neki sukob, shvatite da je pogrešno stalno razmišljati o tome, ali nešto vam i dalje ne dozvoljava da zaboravite, stalno se vraćate mislima na dotično dešavanje, neprestano prelistavajte sve događaje u svojoj glavi i nikako ne možete oprostiti itd.

Dešava se da po nekada mesecima ne možete izaći iz problema koji su prouzrokovani raznim mislima i osećajima, ne sumnjajući da ste i sami stvorili energetski sistem u svom polju, koji kao vampir jede vašu životnu energiju. Ponekad i sami shvatate da nešto jede vašu energiju, pa čak i pokušavate da se izborite sa njom, ali ne uspevate. A to je upravo zato što sama energetska suština već šalje impulse čoveku tako da ga zapamti i nahrani.

Svaka opsesija nekim idejama stvara sličnu energetsku suštinu. Ta energija raste u vašem polju do te mere da je u stanju da blokira vaše energetske kanale.

Ako kojim slučajem imate više takvih problema sa kojima ne znate kako da izađete na kraj, bilo da je to uvreda, strah za egzistenciju, želja za uspehom, veza sa nekom osobom, tada će se stvoriti parazitna energija koja će vam posisati odnosno iscrpeti svu vašu snagu, a da toga nećete biti svesni i nećete imati snage da radite bilo ta drugo.

Takva energetska suština može uticati ne samo na vas lično, već i na druge ljude u vašem okruženju, posebno one koji su zaraženi istom idejom, istim strahom itd.

Ovo se odnosi na želje ne samo u materijalnoj sferi, već i na duhovnom planu, koje mogu takođe prerasti u ideju fobije.

Osobu koja je opsednuta nekom idejom ili namerom možete lako prepoznati: ta osoba može samo razgovarati o toj svojoj fiks ideji.

Ako se sretnete sa nekim od svojih prijatelja, onda je vrlo lako utvrditi da li on ima takvu ideju. Evo primera: U koliko zapodenete razgovor o nekoj temi, vaš prijatelj se uvekvraća na svoju fiks ideju, vi promenite temu, on opet vraća na istu fiksaciju. Dakle on pokušava da pronađe drugog donatora za svoju energiju. Dakle pokušava da vas iscrpi.


DETOX ČAJ KLIKOM NA SLIKU ZA VIŠE INFORMACIJA
U različitim periodima našeg života opsednuti smo jednom idejom, zatim drugom, zatim jednom željom, zatim drugom, ne sumnjajući koliko svoje energije im dajemo.

Čak i ako se to ne može nazvati opsesijom u uobičajenom smislu te reči, ali ako duboko zađete u sebe, sigurno ćete ustanoviti da ste u različito vreme bili opsednuti raznim idejama, željama, strahovima, sumnjama, ogorčenjem itd. Što vam je oduzelo jako mnogo energije. Te energije su i sada tamo. Možda ne u takvom hipertrofiranom obliku kao kod ljudi koji ne rade sa svojom svešću, ali oni postoje, a ponekad čovek uopšte ne primeti da ga je neka ideja ili ideje / energetske suštine obuzela.

U stvari, ne moramo biti „opsednuti“ ničim. Moramo prema svemu u svom životu postupati uravnoteženo, a ne davati nešto strahovito VAŽNO nekoj ideji, jer davanje nečega važnog samo stvara energetsku suštinu. A upravo to ne pridavanje važnosti sprečava stvaranje lošeg energetskog potencijala.

Kada čovek utvrdi prisustvo parazitske energije u sebi, tada treba raditi sa svojom svešću i prestati stvarati misli i emocije koje tu energiju podstiču. U tom slučaju ona gubi snagu i ako imate dovoljno snage i volje, ako znate razlikovati  svoju od tuđe energije i ako joj ubuduće neće davati hranu, usprkos svim njenim pokušajima privlačenja pažnje i ako naučite da izlazite iz okruženja koja vas na to podstiču, vi ćete se za sva vremena uspeti rešiti tog problema.

Nije se lako rešiti navike. Ali ako razumete da to često nisu vaše misli, već impulsi "stvorenja" koje vam želi nametnuti svoju volju, onda svaki put kada uhvatite u sebi takvu misao, samo trebate biti svesni odakle dolazi i da joj više ne dajete svoju  energiju.

Ovo je delo svesti, ovo je samoposmatranje, vaša uključenost u spoljašnja dešavanja.

Prioritet u svemu treba da bude ravnoteža i harmonija, kada je čovek uravnotežen, njegova energija teče laganim tokom, nigde se na zaglavljuje i ne parazitira u vama.

Sviđa mi se? Podelite sa svojim prijateljima! 

Zapratite naš fb       

Zapratite naš youtube