KAKO ZAŠTITI KUĆU OD ZAVISTI?


Dešava se da u kući nastaju svađe bez ikakvog razloga, gde emocije među partnerima nikako ne mogu da se kontrolišu. Razlog za to je nakupljanje negativne energije. Kako zaštititi svoj dom od tuđe zavisti i izbeći nevolje? Ovi saveti će vam pomoći.

Zavist drugih ljudi zbog vaše porodične sreće može biti ozbiljna prepreka u vašim ličnim vezama. Teško se zaštititi od komunikacije s ljudima koji mogu nositi negativnu energiju u vaš dom. Dešava se da neprijateljstvo prema vama oseća osoba iz vašeg neposrednog okruženja, koja često posećuje vaš dom. Jako se teško braniti od takvog destruktivnog uticaja kada određena osoba stalno ulazi u vaše biopolje.

PROČITAJTE JOŠ: Eergija-i-kako-se-zastititi-od-negativne-energije-drugih

Kako očistiti kuću od negativnosti?

Pre svega, potrebno je redovno čistiti kuću nagomilane negativne energije. Trebaće vam sveta voda, crkvena sveća i kolekcija lekovitog bilja (pelin, limun i suve latice ruže). Rešavanje zavisti i energija sukoba moraju se obaviti 19. lunarnog dana svakog meseca.

Prvo očistite i pobacajte višak i pokvarenih stvari. Pomešajte svetu vodu sa običnom vodom. Hodajući po vašem domu u smeru kazaljke na satu od praga ulaznih vrata do praga, poprskajte  sve uglove pripremljenom vodom.


Zatim upalite crkvenu sveću i na isti način prođite kroz čitavu sobu i zaustavite se na svakom ćošku. Tamo gde sveća pukne ili se počne jako dimiti znajte da je koncentrisana negativna energija. Stavite sveću u tanjur sa solju tako da izgori do kraja. Umotajte sveću i upotrebljenu so u jednu maramicu i ostavite kod kuće tri dana.

Ona mesta na koja ste pronašli negativnu energiju, moraju se ponovo očistiti. Da biste to učinili, izmešajte jednake delove pelina, limuna i latice ruže i stavite mali prstohvat na ona mesta gdje je sveća napukla ili gde je io jači dim.

Tri dana kasnije sve je potrebno ukloniti i zamotati u šal, zajedno sa plamenom sveće i ostatkom soli. Ovaj snop treba baciti na raskrsnici daleko od kuće. Takav obred pomoći će vam da uklonite bespotrebne svađe u kući i raspršite energiju zavisti. 

Posebnu pažnju treba obratiti na ogledala. Valja zapamtiti da se nakon posete negativne  osobe koja donosi zavist i sukobe moraju preduzeti hitne mere. Ogledala akumuliraju posebnu negativnu energiju. Morate uzeti svetu vodu i obrisati sva ogledala u kući nakon što imate neželjenog gosta. Ovako jednostavna akcija omogućava vam da vratite osobi sve svoje misli i želje za svoju porodicu.

Kako izbeći sukobe u porodici?

Ako imate česte sukobe, trebali biste dodatno srediti svoj prostor. Da biste to učinili, upotrebite uparene predmete u svojoj spavaćoj sobi. Postavljanjem dve vaze sa širokim dnom i uskim vratom u blizini kreveta, možete uravnotežiti svoje lične odnose. Dve identične posude okruglog oblika postavljene u kuhinji pomoći će neutralizaciji svađe u kući. Bambusovi izdanci na  prozoru u nekoliko prostorija oteraće negativnu energiju i boriti se protiv zavisti drugih.

Veoma je važno da počnete obraćati pažnju na znakove.

Nakon što osoba sa lošim namerama dođe u vašu kuću, odmah ćete videti vizuelne promene. Ne bojte se zaštititi se od zavidnih i zlobnih želja. Svakog meseca, 19 mesečevog dana, uradite  energetsko čišćenje. Videćete kako će se vaš život promeniti: svađe će prestati, odnosi će biti sređeni, u porodici će vladati mir i spokoj.

zanimljivosti/5-nacina-da-potpuno-ocistite-negativnu-energiju-iz-sebe