Dijeta, dijeta e pa šta je?


Dragi pratioci, zapamtite da rezultat dolazi samo zahvaljujući integrisanom pristupu vašem načinu života.

Nijedan novi način ishrane vam neće doneti odgovarajuće rezultate ako ne promenite i ne počnete da sledite principe zdrave ishrane i svakodnevne rutine, ako se ne bavite fizičkom aktivnosti, ako se malo odmarate i ako ste u konstantnom stresu. 

CILJ naš je da svi zajedno zdravo podstičući jedni druge, komentarima, idejama, iskustvima, bez nekih teških dijeta i obećavajućih suplemenata koji zaista kratkoročno daju rezultate, a mogu da poškode zdravlju, pokušamo da menjamo naš način svakodnevnog života, uvijenog u stres, anksioznost, brzu hranu, industrijalizovanu i da se stalno pravdamo kako nemamo vremena, a to nikako nije tačno.

Imajte na umu da svaka dijeta ima kontraindikacije, posebno za osobe koje imaju probleme sa jetrom, bubrezima, probavnim traktom, štitnom žlezdom itd... 

Budite zdravi i uživajte u gubitku kilograma! Objavljujte svoje komentare u našoj grupi, podelite svoje iskustvo, delujte motivaciono kako na sebe tako i na druge, pomozite drugim ljudima da postignu vaše rezultate!

ZA VIŠE INFORMACIJA KLIKNITE NA SLIKU

LUNARI

Podelite objavu ako vam se dopala!