KAKO SE REŠITI GOJAZNOSTI I NEZASITE GLADI


SMRŠATI KAKO I ZAŠTO?

Hiljadu puta pokušavate da smršavite da biste se bili boljeg zdravlja, lepše izgledali, postali energičniji. Višak masnog tereta vrši pritisak na naše srce i pluća, zagađuje krvne sudove i sve ukupno iscrpljuje nam snagu i vitalnost.

ZAŠTO DIJETE NE POSTIŽU CILJ?

Dijeta danas ima koliko i mrava u mravinjaku. Ni jedan jedini dan ne prođe, a da neka nova dijeta ne iskoči pred vas. I uvek je bas ta ona prava koja će vas učiniti vitkim i zdravim, a u suštini kao ni sve one prethodne nema nikakvog dejstva.

A jesmo li se kada zapitali zašto je to tako? Evo jedan logičan odgovor. Svaka dijeta je zasnovana na sledećoj  teoriji:

uneseš manje kalorija, potrošiš više i razlika je ta koja utiče na mršavljenje. Ali niko ne priča o stvarnom kvalitetu hrane u toj dijeti.

A suštinska stvar jeste u tome da kvalitet hrane koju jedemo jeste presudan za naše kilograme.

I rezultat koji dobijate nakon nekih dijeta jeste sledeći:

Izgubite kilograme hraneći se ne kaloričnom hranom, a pri tom izgubite i nervnu ravnotežu, počinje kosa da opada i koža da gubi sjaj.

 

REŠITE SE PROBLEMA SA HEMOROIDIMA I ANALNIM FISURAMA


I ono što je neizbežno, izgubljeni kilogrami se vraćaju. 

Poznajem mnogo žena koje su izbacile sve ugljene hidrate iz ishrane, a sa njihovom eliminacijom ostaju bez energije, dolazi do slabljenja nervnih posrednika u mozgu. I sve to tako funkcioniše ipar meseci, a nakon toga milijarde gladnih ćelija organizma se pobune i dolazi do nekontrolisanog prejedanja i opet Jovo na novo. Gde si bio? Nigde. Šta si radio? Ništa.

A postoji način da se rešite tih napada prejedanja! 

I zapamtite niti jedna dijeta i nikakve kapsule ne postoje koje će vas istanjiti.

Pisaćemo o tom načinu u sledećem članku. 

Ne postoji mogućnost dugotrajnog gubitka kilograma dok se ne očisti organizam od šljake i dok se ne ubrza metabolizam.

Telefon: 062 265970  

Vaš cilj je dobro zdravlje!