TRIKOVI KAKO SE REŠITI PREJEDANJA


Obećala sam vam tekst o tome kako se uspešno rešiti prejedanja. Sveska je potrebna kako biste svakodnevno planski išli ka svom cilju. SVAKODNEVNO SE PLANIRA SUTRAŠNJI DAN!

Svi smo više ili manje puta pokušavali skidati kilograme, al smo se uvek držali isklučivo eliminacije hrane, veoma važno je da postavimo CILJ!

Nekom je cilj zdravlje, nekom lep izgled,...

Pre razmišljanja o jelovniku i bilo kakvim planovima morate zapisati svoje ciljeve!

Veoma je važno da ručno zapišete svoje ciljeve zašto bi trebali smršaviti.

ELIKSIR SA CVEKLOM I ĐUMBIROM

Treba da navedete što više ciljeva.

  • Želim da skinem 20 kilograma (na primer).
  • Neću više uvlačiti stomak kad sedim.
  • Mogu da kupim odeću o kojoj do sada mogu samo da sanjam.
  • Brže ću se kretati.
  • Biću elegantnija ili elegantniji.
  • Neću izgledati kao orman.
  • Imaću privlačnu figuru.

Ovo su samo primeri, lista vaših razloga može biti beskonačna i veoma je dobro da navedete sve razloge zbog kojih ćete skinuti višak kilograma.

Ono što treba da bude jasno je da ciljevi treba da budu što konkretniji rezultat će biti delotvorniji.

Kako bi motivacija bila što delotvornija, morate svaki dan kao što idete da se umivate čim ustajete, tako i da uzimate svoju svesku i da  pročitate svoje ciljeve i da dopišete šlan za sledeći dan. Nikada iz stana, kuće, nemojte izaći, a da niste obezbedili tačan plan. Možda će neko od vas sada reći:"Pih, kakve gluposti"

Pokušajte po ovom sistemu da istrajete 28 dana. Nakon toga sami odlučujte šta želite dalje.

Svako jutro morate u tančine znati da hrana iz pekare za vas ne postoji. Ne možete sebe odvesti na posao i u obaveze, pa da opet kupujete na brzinu ili po inerciji do sada naviknute obroke.

Kako deluje vibraciona gimnastika profesora Mikulina

Hrana je energija, u koliko jedete bezenergetsku hranu vi samo trošite svoju postojeću energiju na varenje kojekakvih aditiva. Više potrošite energije nego što je dobijete.

Najviše energije nam daju semenke, iz njih buja život. Odete u zdravu hranu, kupite svih mogućih semenki, orahe, bademe, suncokret, golicu, lan,... izmiksajte ili jednostavno izmešajte u jednu staklenu teglu. Neka vam to postane osnov svakog doručka, večere i užine.

Za grickanje i potrebu da se zasladite koristite kombinaciju: brusnica, bademi - brusnica, orasi - odlična kombinacija su suve šljive i bademi, al nadimaju pa nije preporučljivo dok radite, može vikendom.

Dakle napravite male vrećice u koje sipate semenke i neko suvo voće. Šaku jednog, šaku drugog. Dođe potreba da nešto pojedete vi uzmete malo mešavine i čašu vode ili nezaslađen čaj. Sitost nastupa kroz 15 minuta. Energija daleko veća nego da ste pojeli burek ili neku pljeskavicu, belo meso, ...

Sve je to puno aditiva koji razaraju vaš organizam, a pri tom vas i uspavljuju.

REŠITE SE PROBLEMA SA HEMOROIDIMA I ANALNIM FISURAMA

Primer doručka i večere:

Dva parčeta raženog hleba (pravog, a ne onog što piše da jeste, a unutra pšenica), namazanog medom i posutog raznim semenkama, ( orasi, bademi, suncokret, lan, golica,...) to je samo primer. 

Ili isto tako sendvič: sir posut semenkama (semenke izmiksajte i posipajte po svakom obroku, videćete kako se sitost i energija vraćaju).

Kako konkretno praviti plan?

Pišemo za svaki dan šta planiramo da jedemo i u koliko sati idemo na pešačenje, bez fizičke aktivnosti nema života, to mora da vam bude jasno. Razbijamo močvaru neraspoloženja u nama u koliko se fizički aktiviramo.

MINIMUM 60 MINUTA DNEVNO!

Teško vam je da se pokrenete, al u planu za danas stoji da idete u terminu koji ste sami naveli u svom dnevnom planu. MORATE DA ISPOŠTUJETE PLAN!

Vaše navike koje su vas dovele do prejedanja i nezadovoljstva vam ne dozvoljavaju promene, al vi imate plan i istrajte po njemu. Pobedite tu aždaju koja vas sve vreme koči.

To su te male pobede, al veoma bitne, tako idete dan po dan ka svom cilju.

Ne dozvolite da preovlada: teeeško mi je da se pokreneeeeeem, kiša je, mrak je, magla je, ma hiljadu razloga ćete pronaći da ostanete na istom, to vam radi ta ista aždaja koja vas je i do sada uvela u sve to (kilograme i nezadovoljstvo).

Ručajte normalan ručak, bez opterećenja posebnog spremanja, al kupite sebi jednu činijicu ili poseban tanjir koji će biti vaša mera obroka. Tačka nema više, pobedite! Napišite to u svom dnevnom planu. MORATE DA PIŠETE SVAKI DAN. ČIM PRESTANETE DA PIŠETE, SVE PADA U VODU!

Kvantna Astrologija


Pisanjem i posvećivanjem svoje energije nekom cilju mi taj cilj stavljamo materijalno pred sebe i idemo ka njemu jer smo svesni i ulažemo svoje vreme, energiju u svakodnevno pisanje. Kao ulaganje u malo dete. Morate jako puno da ulažete energije u svakodnevnu negu i brigu i kada vam se ne ustaje beba plače, pa morate ustati. Morate je prošetati, nahraniti, okupati, maziti. Tako i vaš cilj za skidanje kilograma, traži NIŠTA MANJE ULOŽENE ENERGIJE I LJUBAVI ZA SVOJE TELO I SVOJU DUŠU, TO JE NEDELJIVO! 

Onog trenutka kada iz dana u dan počnete da pobeđujete svojom svešću, svojim JA, tada vam se celokupno život menja iz korena.

POSPEŠITE METABOLIZAM ZA MESEC DANA PO CENI OD 2350,00 RSD

 Važno: Sve informacije na web stranici NaturalniCentar su samo za INFORMACIJE ne zamenjuju savete, dijagnozu ili profesionalnu medicinsku pomoć. Ako imate zdravstvenih problema, odmah se obratite svom lekaru.

Sviđa vam se? Podelite sa prijateljima!

Zapratite naš fb       

Zapratite naš youtube