PRIRODNO REŠENJE ZA ANKSIOZNOST JE:


FIZIČKO OPTEREĆENJE ORGANIZMA! U koliko želite da se rešite tog zla i da više nemate probleme te prirode.
  • Prvu stvar koju treba da uradite jeste da odete kod lekara i da izvršite preglede dali se možete baviti fizičkom aktivnošću!
  • Kada vam lekar odobri i potvrdi da možete idite u prodavnicu sportske opreme i kupite sebi dobre patike sa malo tvrđim đonom!
  • Dobru i udobnu trenerku, pamučnu, majice imate, kupite jedan šuškavac da možete da pešačite i trčite i po kiši.
I to bi bilo sve što vam je potrebno od investicije, a sada treba ono što je najteže, a to je naterati sebe da se svaki dan jedan sat bavimo rekreacijom.
Niko vam ovde ne govori da vi od samog starta treba da trčite sat vremena i da ispustite dušu.
Već da počevši od sada krenete sa fizičkom aktivnošću od 15 minuta i da je svaki dan povećavate za samo 5 minuta dok ne dođete do 60 minuta.
E, sada veoma bitna stvar da uspete jeste da pod fizičkom aktivnošću ne smatramo šetnju, to nije ništa drugo nego disanje.
Potrebno je opterećenje kardio sistema, podići puls na 120 otkucaja u minutu i tako ga održavati 60 minuta.
Postepeno naravno. I kada stajete polako usporavate ritam. Hoćete li vi igrati uz neku muziku, trčati po kiši, skakati u mestu, mahati rukama u krug, to je manje bitno, bitan je puls, 120 otkucaja u minuti  u trajanju od 60 minuta.
A zašto je to bitno?
Simpatikus/ Parasimpatikus/

Da li ti se svidelo? Podelite sa prijateljima! 

Kako da se zaštitite od prekomernog trošenja svoje vitalne energije

Svaka osoba koja redovno ima kardio trening u gore navedenim okvirima, prirodnim putem, samom fiziologijom organizma, eliminiše višak stresa, tj hormona stresa koji senakupe u toku dana, obezbede lučenje hormona zadovoljsta, to se ne dešava što vi hoćete već što tako funkcioniše naš sistem na tom opterećenju.
PROBAJTE, ISTRAJTE I ZA SAMO 7 DANA ANKSIOZNOST ĆE POSTATI VAŠA PROŠLOST! A nakon toga nastavite i dalje da je terate svojom upornosti i istrajnosti u sticanju navike kardio treninga!

UKOLIKO STE IZGUBILI SAMOPOUZDANJE I IMATE OSEĆAJ DA SE STALNO VRTITE U KRUG, NE ZNATE KUDA DA KRENETE, A OSEĆATE DA STE VIŠE ZASLUŽILI OD ŽIVOTA 

  

GODIŠNJI HOROSKOP PROGNOZA ZA NAREDNIH 12 MESECI JE PRAVI IZBOR ZA VAS. INFORMIŠITE SE KLIKOM NA OVAJ LINK KAKO MOŽETE PORUČITI SVOJU PROGNOZU.   

 

SRETNO VAM BILO!!!