ŠTA JE TO DEPRESIJA?


Čovek koji se nalazi u depresiji je žrtva svoge ega. Celo vreme pokušava da stvori "idealno ja". Želja da budemo bitni, da budemo neko i nešto. U suštini pohlepa za sopstvenom bitnošću-ekskluzivnošću-posebnošću, čoveku samo donosi bol i patnju, a za to postoje bar tri razloga, a to su: 

IZRADA KVANTNOG HOROSKOPA-CENA 5040 RSD-ZAKAŽITE TERMIN NA: 063 885 16 17

Prvo- uvodimo podelu između sebe i svih ostalih stvorenja koja obezvređuju nas navodno jedinstvene-posebne-bitne.
Drugo- zavaravamo se misleći da se spoljne okolnosti ne trebaju menjati, kako se ni mi nebi menjali.
Treće- ova potraga bez početka i kraja za samim sobom oduzima nam mir jer nam konstantno stimuliše osećanje da nam stalno nešto nedostaje.

  U koliko želite da se rešite depresivnog stanja morate da se oslobodite ega. Osećanje ispunjenosti nema nikakve sličnosti sa večitim pothranjivanjem sopstvenog ega.

  Gde god se okrenete ljudi večito pričaju o depresiji. Razlika između depresije i tuge je u tome što je tuga samo nesreća - bez obzira što se dogodi ili ne dogodi.

  Depresija je kada vaše telo koje govori "odlazi", ne želim više biti ovaj lik, ne želim više da nosim masku koju celo vreme držim da se pokažem drugačijim nego što jesam. Skidaj masku i budi što jesi!

  NEUROSTABIL DA POSTANETE STABILNI


  Reč "depresija" bi trebalo da prevedete u termin "duševnim odmorom". Vašem telu i vašoj duši je preko potreban odmor od lika kojeg ste glumili celo vreme.

  Važno: Sve informacije na web stranici NaturalniCentar su samo za INFORMACIJE ne zamenjuju savete, dijagnozu ili profesionalnu medicinsku pomoć. Ako imate zdravstvenih problema, odmah se obratite svom lekaru.

  Sviđa vam se? Podelite sa prijateljima!

  Zapratite naš fb       

  Zapratite naš youtube