Trikovi za skidanje kilograma


✔👀 Prvo što treba da posmatrate je to da li potreba za hranom dolazi iz stomaka ili iz glave. U koliko je iz stomaka osetićete krčanje stomaka, može doći čak i do lagane vrtoglavice, mučnine.

U koliko glad dolazi iz glave, primetićete kako vam se po glavi motaju misli kako ćete ,,uživati" u "ukusnom" obroku, koji jedva čeka da ga smažete.

U koliko je glad došla iz stomaka, tu morate da namirite potrebe organizma, al u koliko dolazi iz glave, e tu morate da vodite borbu. 

JOGURT I CIMET ZA ZDRAVO SKIDANJE KILOGRAMA

✔🥗 Potrebno je da napravite plan za svoje dnevne obroke, trebalo bi da imate doručak, ručak, večeru i koju grickalicu u međuvremenu. Nemojte se slepo držati preporučenih obroka, treba da slušate svoj organizam.

🥙 U koliko želite da uspete u svojoj nameri, veoma je važno da počnete obraćati pažnju na ukus hrane koju jedete, da uživate u tome što jedete. Jer kada se čovek prejeda on u toj gomili namirnica koje ubacuje u svoje telo izgubi osećaj za uživanje i stvarni ukus. Počnite da jedete usporenim tempom tako što ćete ispratiti ukus svakog zalogaja. 

Doći ćete do zaključka da vam daleko manje hrane treba za osećaj sitosti.

🌮 Veoma je bitno da prednost dajete hrani koja u sebi sadrži što manje hemikalija, što manje industrijalizovanih namirnica. 

✔👀 Kada sedate za sto da jedete, zaboravite na tv, telefon, čitanje. Jedite!

✔👍 Jeli ste, osećate se sito. Odmah ustajte od stola i krenite u šetnju ili na posao. Ne dodavajte više ni jedan zalogaj u usta.

✔🥛 Naučite da pola sata pre obroka pijete čašu od 2 dcl vode.

✔🥧 Nikada ne dozvolite da osetite grižu savest u koliko pojedete nešto od"nezdrave" hrane, a vi to toliko volite. Poenta priče je da ne jedete nikada naviknute količine, već mali delić toga. Dakle u koliko pojedete neki slatkiš, kolač, samo da bude malo parče i ne svaki dan naravno.

✔🎶🎶🎶 Razmišljajte kako idete ka tome da budete i lepši i zdraviji, a ne da se mučite.

POSPEŠITE METABOLIZAM ZA MESEC DANA PO CENI OD 2350,00 RSD

 Važno: Sve informacije na web stranici NaturalniCentar su samo za INFORMACIJE ne zamenjuju savete, dijagnozu ili profesionalnu medicinsku pomoć. Ako imate zdravstvenih problema, odmah se obratite svom lekaru.

Sviđa vam se? Podelite sa prijateljima!

Zapratite naš fb       

Zapratite naš youtube