Pravo voće za podsticanje rada creva. Ovo je stara i proverena receptura. Iskoristite je u zdravlju! Od šljiva se pravi kaša na sledeći način: 10-15 šljiva (zavisi od veličine). Uveče se svaka šljiva zaseče sa jedne strane nožem i potope se u 1 litru vode da odstoje preko noći. Ujutro se procedi voda i šljve nalijete sa drugom litrom vode u kojoj ih kuvate na laganoj vatri dva sata. U toku kuvanja vodu je potrebno menjati tri puta(uvek imate pripremljenu vruću vodu za nalivanje šljiva). Nakon dva sata kuvanja ostavite šljive da se ohlade. Držite ih u frižideru i pred svaki obrok uzimate po 3 šljive. ČAJ PROTIV URINARNIH INFEKCIJA I ZA OTAPANJE KALCIFIKATA CENA 1350 RSD PORUČITE NA 063...
Cvekla - Ključna karakteristika cvekle je da sadrži ogromnu količinu vlakana, koja se ne uništavaju ni dugotrajnim kuvanjem. Njena upotreba takođe vam omogućava smanjenje koncentracije holesterola u krvi (smanjuje mogućnost usvajanje masnoća kroz crevne zidove). Cvekla blagotvorno deluje na jetru, jer je veliki izvor vitamina B grupe, koji su neophodni za ubrzanje regeneracije hepatocita. ĐUMBIR, BELI LUK I MED ĆE VAM POMOĆI KOD 8 BOLESTI Inače, mnogi koriste kuvanu cveklu za čišćenje jetre i normalizaciju biohemijskog sastava žuči. Lekari to ne preporučuju, ali svakodnevnom upotrebom kuvane cvekle u vašem načinu ishrane zaista poboljšava sastav želudačnog soka. Podmladite jetru moćnom dozom vitamina koji uklanjaju slobodne radikale. Prijavite se na trening "Kvantni dodir" Najnovija tehnologija kontrole realnosti, kvantno pomeranje, kvantni dodir! Rešite se anksioznosti, strahova, napada panike! Cvekla je...